Wypożyczalnia oraz produkcja przyczep gastronomicznych infolinia:
W naszej ofercie posiadamy przyczepy gastronomiczne oraz handlowe. Przyczepy jednoosiowe/dwuosiowe z hamulcem najazdowym. Przyczepy w kolorze białym, czarnym lub czerwonym. Możliwość wyboru koloru przyczepy czy innych parametrów zależy od aktualnego stanu magazynowego. Przyczepy posiadają pełne ubezpieczenie OC, AC.
Przyczepy posiadają odbiór Sanepidu, gotowe do użytkowania.
Wyposażenie standardowe:
Pełna zabudowa szafki/blaty
Blat ze stali nierdzewnej na tylnym blacie od strony okapu
Lodówka z zamrażarką wysokość cm
Okap Przyścienny Skośny ze stali nierdzewnej z ociekaczem oleju opcjonalnie w przyczepie gastronomicznej
Kratka wentylacyjna
Wentylator wyposażony w regulator obrotów opcjonalnie w przyczepie gastronomicznej
Pełna instalacja elektryczne i fazowa z oświetleniem oraz przedłużaczem
Zamknięty obieg wody z pompką ciśnieniową, podgrzewaczem oraz pojemnikami na czystą i brudna wodę
Dodatkowa instalacja wodno-kanalizacyjna z możliwością podłączenie do zewnętrznych mediów bieżąca woda oraz kanalizacja)
Zlew dwukomorowy
Umywalka jednokomorowa
Kącik sanitarny szafka BHP plus umywalka)
Gaśnica p-poż. specjalnego przeznaczenia, apteczka, dozowniki na mydło i papier
Zasady wypożyczenia:
Potwierdzeniem rezerwacji jest zadatek w wysokości jednego miesięcznego czynszu oraz wpłata kaucji gwarancyjnej.
Opłata miesięczna od maja do września zł netto przy wynajmie na minimum miesiące.
Opłata miesięczna od października do kwietnia zł netto przy wynajmie na minimum miesiące.
Przy wynajmie na okres miesięcy stała cena zł netto za miesiąc.
Wynajem poniżej trzech miesięcy cena jest ustalana indywidualnie.
Kaucja zł
Oferta specjalna przyczepa do kebaba
Tajemnice Kebaba Podróże Smaku w Świecie Orientu
Kebab, jedno z najbardziej rozpoznawalnych dań kuchni orientalnej, zdobywa serca smakoszy na całym świecie. Z wyjątkowym połączeniem mięsa, przypraw i aromatycznych sosów, kebab to nie tylko danie uliczne, ale także kulinarne arcydzieło. W tym artykule zapraszamy do fascynującej podróży przez historię, rodzaje i przepisy na przyrządzanie tego wyjątkowego dania.
Zasady wypożyczenia:
Opłata miesięczna od maja do września bez sprzętu zł netto przy wynajmie na minimum miesiące.
Opłata miesięczna od maja do września plus sprzęt zł netto przy wynajmie na minimum miesiące.
Opłata miesięczna od października do kwietnia bez sprzętu zł netto przy wynajmie na minimum miesiące.
Opłata miesięczna od października do kwietnia plus sprzęt zł netto przy wynajmie na minimum miesiące.
Przy wynajmie na okres miesięcy stała cena bez sprzętu zł netto za miesiąc.
Przy wynajmie na okres miesięcy stała cena plus sprzęt zł netto za miesiąc.
Kaucja zł
Pomysł na biznes kokokurczak kurczak z rożna
Idealny rodzinny biznes zapraszamy do współpracy
Przyczepa gastronomiczna gotowa do pracy z odbiorem Sanepidu
W przyczepie zamontowane są urządzenia gastronomiczne:
tel:
http: www.przyczepygastronomiczne .pl